Картопля, запечeна з беконом
- Картопля 2.5 кг
- Бекон (грудка) 250 г
- Часник 4 зуб.
- Майонез 100 мл
- Кріп
- Олія
- Приправа
- Сіль, перець
Картоплю почистити і порізати на середні шматочки.
Бекон (грудку) дрібно порізати, кріп помити і теж дрібно порізати.
У каструлі змішати картоплю, бекон, кріп, майонез, рослинну олію, приправу, сіль і перець.
Часник дрібно порізати і теж змішати з іншими інгредієнтами.
Викласти на деко і поставити в нагріту до 200 градусів духовку.
Запікати 25-30 хвилин до м'якості картоплі.
Как приготовить летний салат: рецепт салата з язиком.
Морепродукты салаты рецепты. Морепродукты салат рецепт.
Готовим крок-мадам. Рецепт Юлии Высоцкой. Великолепный завтрак по рецепту Юлии Высоцкой.
Салаты рецепты: салаты с фото. Рецепты салатов на любой вкус.
recepti.biz Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Домашний майонез на молоке миксеромПроизводство майонеза, масла. Производство майонеза
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter