Картопля запечена в горщику
- Капуста білоголова 0.5 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Печериці (консервовані) 1 бан.
- Курча 0.5 шт.
- Майонез
- Зелень 1 пуч.
- Сало 50 г
- Сіль
- Картопля
Змастити горщик салом, першим шаром викласти нашатковану капусту, трохи посолити (щоб капуста краще протушкувалася, можна її трохи пом'яти із сіллю).
Далі викласти порізану картоплю і теж трохи посолити, потім викласти цибулю дрібно порізану, зверху - моркву, натерту на крупній тертці і ще трохи трохи посолити.
Потім порізану дрібними шматочками курку, посолити трохи і викласти гриби.
Все це залити водою так, щоб всі продукти покрилися. Поставити в розігріту духовку.
Постійно необхідно перевіряти наявність води і при необхідності підливати, тушкувати близько 1 години, через годину потрібно, щоб вся вода википіла, дістати з духовки і верх змастити майонезом, змішаним із зеленню. Поставити знову в духовку, щоб майонез запікся до золотистої скоринки.
Рецепт похудения в одной капсуле - рецепти святкових закусок.
Топперы для тортов: торт дитячий на день народження. Торт на день рождения.
www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter