Картопля запечена в горщику

ДРУГІ СТРАВИ
1397 Картопля запечена в горщику
Фото - Картопля запечена в горщику
інгредієнти:
  • Капуста білоголова 0.5 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Печериці (консервовані) 1 бан.
  • Курча 0.5 шт.
  • Майонез
  • Зелень 1 пуч.
  • Сало 50 г
  • Сіль
  • Картопля

Змастити горщик салом, першим шаром викласти нашатковану капусту, трохи посолити (щоб капуста краще протушкувалася, можна її трохи пом'яти із сіллю).

Далі викласти порізану картоплю і теж трохи посолити, потім викласти цибулю дрібно порізану, зверху - моркву, натерту на крупній тертці і ще трохи трохи посолити.

Потім порізану дрібними шматочками курку, посолити трохи і викласти гриби.

Все це залити водою так, щоб всі продукти покрилися. Поставити в розігріту духовку.

Постійно необхідно перевіряти наявність води і при необхідності підливати, тушкувати близько 1 години, через годину потрібно, щоб вся вода википіла, дістати з духовки і верх змастити майонезом, змішаним із зеленню. Поставити знову в духовку, щоб майонез запікся до золотистої скоринки. 

 

Рецепт похудения в одной капсуле - рецепти святкових закусок.

Топперы для тортов: торт дитячий на день народження. Торт на день рождения.

www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки