Картопля, запечена в фользі з сирно-грибним соусом
- Картопля (велика)
- Сир твердий (тертий) - 100 г
- Печериці (свіжі) - 500 г
- Молоко - 1 скл.
- Гірчиця - 1 ч. л.
- Спеції
- Зелень
- Борошно пшеничне - 1 ст. л.
- Часник - 1 зуб.
Картоплю добре помиємо, обсушимо (не чистимо). Загортаємо у фольгу. .
Ставимо в розігріту до 220 градусів духовку на 45-60 хвилин (залежно від розміру).
Хвилин за 10 до до закінчення запікання картоплі починаємо готувати соус. Гриби миємо й ріжемо.
Обсмажуємо в рослинному маслі, посолити, поперчити, додавши зубчик часнику подрібненого))) Смажимо близько п´яти хвилин.
Потім викладаємо на обробну дошку і дрібно рубаємо гриби.
Знову перекладаємо гриби на сковороду, додаємо борошно і гірчицю. Перемішуємо, потім молоко.
Коли молоко почне закипати і густіти, додамо сир.
Готовність картоплі перевіримо дерев´яною паличкою або зубочисткою. Не знімаючи фольгу і не розгортаючи, розріжемо картоплю на дві половинки. .
І заповнимо соусом. Смачного!. !.
Мультиварка Philips: рождественская выпечка рецепты. Любишь сладости? Помни о фигуре.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter