Картопля, запечена в фользі з сирно-грибним соусом

ДРУГІ СТРАВИ
3503 Картопля, запечена в фользі з сирно-грибним соусом
Картопля, запечений в фольгес сирно-грибним соусом
інгредієнти:
  • Картопля (велика) 
  • Сир твердий (тертий) - 100 г
  • Печериці (свіжі) - 500 г
  • Молоко - 1 скл.
  • Гірчиця - 1 ч. л.
  • Спеції
  • Зелень
  • Борошно пшеничне - 1 ст. л.
  • Часник - 1 зуб.

Картопля, запечений в фольгес сирно-грибним соусом інгредієнти Картоплю добре помиємо, обсушимо (не чистимо). Загортаємо у фольгу.  .

Картопля, запечений в фольгес сирно-грибним соусом Ставимо в розігріту до 220 градусів духовку на 45-60 хвилин (залежно від розміру).

фото Картопля, запечений в фольгес сирно-грибним соусом Хвилин за 10 до до закінчення запікання картоплі починаємо готувати соус. Гриби миємо й ріжемо.

Картопля, запечений в фольгес сирно-грибним соусом Картопля Обсмажуємо в рослинному маслі, посолити, поперчити, додавши зубчик часнику подрібненого))) Смажимо близько п´яти хвилин.

Картопля, запечений в фольгес сирно-грибним соусом Сир твердий Потім викладаємо на обробну дошку і дрібно рубаємо гриби.

Картопля, запечений в фольгес сирно-грибним соусом Печериці Знову перекладаємо гриби на сковороду, додаємо борошно і гірчицю. Перемішуємо, потім молоко.

Картопля, запечений в фольгес сирно-грибним соусом Молоко Картопля, запечений в фольгес сирно-грибним соусом Гірчиця

Коли молоко почне закипати і густіти, додамо сир.

Картопля, запечений в фольгес сирно-грибним соусом Спеції Готовність картоплі перевіримо дерев´яною паличкою або зубочисткою. Не знімаючи фольгу і не розгортаючи, розріжемо картоплю на дві половинки.  .

Картопля, запечений в фольгес сирно-грибним соусом Зелень І заповнимо соусом. Смачного!. !.

Мультиварка Philips: рождественская выпечка рецепты. Любишь сладости? Помни о фигуре.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter