Картопля запечена із м'ясом та грибами у сметані
- Свинина (яловичина) 500 г
- Печериці 300 г
- Картопля 1.5 кг
- Сметана 450 г
- Сир твердий 150 г
- Сіль
- Перець чорний
- Приправа
Нарізати м'ясо невеликими шматочками 1х3 см.
Скласти у миску.
Туди ж нарізати гриби (розрізаючи уздовж на 3-4 частини).
Все залити сметаною, посолити, поперчити, додати хмелі-сунелі, приправу для свинини.
Ретельно перемішати і залишити просочуватися.
Очистити картоплю і нарізати тонкою соломкою.
Увімкнути духовку на прогрів і викласти на деко картоплю, попередньо змастивши невеликою кількістю соняшникової олії.
Зверху картоплю рівномірним шаром покрити м'ясом із грибами і посипати тертим сиром.
Відправити все у духовку на середньому вогні на годину.
Куриный рулет с омлетом и зеленью.
Рецепты праздничных блюд с фотографиямиРецепты всевозможных диет
Готовим со вкусом - рецепты салат с морепродуктами. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепт салата мимоза с рисом. Рецепты салатов мимоза.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter