Картопля, запечена із курячим філе та опеньками
934
інгредієнти:
- Картопля 8 шт.
- Філе куряче 500 г
- Опеньки (варені) 200 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Зелень (петрушка) 1 пуч.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Паприка солодка (мелена)
- Олія рослинна
- Редиска 3 шт.
- Часник (сушений)
Варені опеньки обсмажити на олії.
Куряче філе, очищені цибулю і картоплю нарізати кубиками.
Зелень петрушки нарізати не дуже дрібно. Декілька гілочок залишити для прикраси.
Додати сіль і приправи.
Додати обсмажені гриби.
Перемішати.
Покласти у рукав для запікання.
Пставити у розігріту до 180 градусів духовку, запікати 40 хвилин.
Дістати із духовки, обережно розрізати рукав.
Із редиски та зелені петрушки зробити прикрасу.
Покласти готову страву на прикрашену тарілку.
Вкусные рецепты с фото: пирог песочный с яблоками.
Очень вкусные кексы - рецепт шоколадного кекса на сметане. Кексы в магазине Rozetka.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі