Картопля запечена
- Картопля 7 шт.
- Горіхи кедрові 60 г
- Помідор (в´ялені в олії) 7 шт.
- Сир блакитний (з білою цвіллю, камамбер) 200 г
- Часник 1 зуб.
Картоплю відварити й остудити. Можна з вечора.
У картоплі зрізати "кришечку" і ложкою вибрати м'якоть з середини.
Сир нарізати кубиками.
Горішки підсушити на сковороді без олії.
Помідори дрібно порізати.
Картопляну м'якоть розім'яти, додати дрібно нарізаний часник і сир, горішки і помідори. Трохи посолити і поперчити.
Цією масою наповнити картоплю, закрити "кришечкою" і поставити в духовку на 25 хвилин при 180°C.
При подачі посипати зеленню.
http://recepti.biz.uaРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Приготовьте полезные салаты - салат с креветками и омлетом.
Пицца начинка тут
Избавьтесь от варикоза навсегда: рецепты блюд с ливером. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Готовим со вкусом - кексы и маффины рецепты с фото.
Купить яблоки, цены: печень с яблоками рецепт. Рецепты Приготовления.
Кулинарные рецепты от Tramontina - мясные салаты с грибами.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter