Картопля з тунцем
- Картопля (середнього розміру) - 7 шт
- Сир вершковий - 200 г
- Тунець (консервований, у мене у власному соку) - 2 бан.
- Лимон (сік)
- Цибуля зелена
- Спеції (сіль, перець)
Отже, готуємо картоплю. Беремо її, ДОБРЕ миємо щіточкою, тому що використовуємо ми його з шкіркою.
Далі є два варіанти.
1. Відварити його в мундирі (у підсоленій воді), потім розрізати навпіл.
2. Розрізати навпіл, посолити, поперчити і запекти в духовці до готовності. Лист змастити маслом і можна застелити фольгою.
Так от, я використовувала другий варіант. Я вирішила, що так буде смачніше.
Поки картопля печеться, готуємо начинку.
Беремо тунець (зливаємо з нього рідину) + вершковий сир, нарізаний зелений цибульку.
Змішуємо все добре. Додаємо за смаком сіль, перець і трохи лимонного соку.
Готову картоплю трохи остудити. Вийняти серединку ложечкою і нафарширувати картоплю нашою начинкою.
Потім, поставити в духовку ще на 5 хвилин. Можна в мікрохвильову піч на пару хвилин.
Все картопелька готова, можна подавати і їсти.
На фото кількість картоплі більше, ніж я вказала в інгредієнтах. Все дуже просто - я поставила запікатися цілий деко, а начинки у мене вийшло тільки на 7 шт. картоплі (тобто на 14 половинок). Решту ми їли не нафаршировану.
Тунець у власному соку можна замінити на тунець в олії.
СМАЧНОГО!. !.
Пицца начинка рецептПредложения услуг по доставке пиццы в американском стиле
Рецепт кофе гляссеСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Книга Рецептов Для Мультиварки: фото рецепты новогодних блюд. Рецепты приготовления блюд.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter