Картопля з салатом
- Картопля 2 шт.
- Масло вершкове
- Квасоля (стручкова) 75 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Цибуля зелeна 0.5 пуч.
- Оселедець (малосольний) 2 шт.
- Сметана 50 мл
- Гірчиця 3 ч.л.
- Оцет (столовий) 0.5 ст.л.
- Креветки 50 г
Нагріти духовку до 200 градусів.
Картоплю ретельно вимити за допомогою щітки, обсушити, кулінарним пензликом змастити розтопленим вершковим маслом. Покласти в духовку і запікати 40 хв.
Квасолю відварити, злити і облити холодною водою.
Цибулю дрібно порубати, зелену цибулю нарізати кільцями, філе оселедця - дрібними кубиками.
Змішати сметану з гірчицею, оцтом, сіллю і меленим чорним перцем.
Підмішати креветки, квасолю, шматочки оселедця і цибулю.
Салат посолити і поперчити.
Картоплю розрізати уздовж навпіл, вибрати серединку ложкою і заповнити салатом.
Прикрасити за бажанням зеленою цибулею.
Рецепты для хлебопечки, вкусно - рождественские рецепты выпечки.
recepti.biz.uaСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты
Рецепты салатов на любой вкус: рецепт салата курица в перьях. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
http://recepti.biz.ua русско Украинская кухня
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter