Картопля з помідорами та цибулею
- Картопля 5 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Помідор 5 шт.
- Бекон (варено-копчений) 200 г
- Масло вершкове 50 г
- Коріандр
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Горіх мускатний
Картоплю нарізати на не дуже тонкі кружечки. Так само нарізати цибулю - не на дуже тонкі кільця. Аналогічно зробити з помідорами - нарізати на кружечки. Нарізати бекон на скибочки відповідного розміру. Далі в сковороді або ємності для запікання розтопити 50 грамів вершкового масла і акуратно укласти на нього картоплю, цибулю, помідори і бекон, чергуючи кружечок картоплі кільцем цибулі або кружечком помідора. При цьому намагатися ставити нарізані овочі на ребро.
Злегка овочі підсолити зверху, поперчити свіжомеленим чорним перцем і додати дрібку розтертих зерен коріандру, трохи мускатного горіха.
Уклавши овочі, поставити сковороду на розігріту конфорку і приблизно протягом п'яти-семи хвилин тримати на невеликому полум'ї, щоб низ овочів злегка схопився. Потім перемістити сковороду в розігріту до 200 градусів духовку (середній рівень) приблизно на 30-40 хвилин.
Осетинские пироги Три Пирога: пирог песочный с яблоками. Как испечь дома хлеб на закваске.
Современные салаты 2013Как приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
recepti.biz Кулинарные рецепты. Рецепты и советы
http://recepti.biz.ua рецепт трубочки с заварным кремом
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter