Картопля з печінкою та грибами в горщиках
- Печінка свинна 400 г
- Картопля 5 шт.
- Гриби (білі) 200 г
- Цибуля 1 шт.
- Сметана 200 г
- Зелень (петрушка і кріп)
- Сіль, перець
- Олія рослинна
Картоплю очистити, нарізати соломкою (великою), обсмажити на олії (у фритюрниці).
Печінку нарізати також соломкою. Обсмажити на рослинній олії 2 хвилини.
Додати цибулю, нарізану соломкою. Обсмажити разом 1 хвилину.
Додати нарізані гриби.
Відразу посолити, поперчити. Додати сметану і кип'ячену воду. Рідина повинна доходити до середини горщика. Довести до кипіння і зняти з вогню.
У горщики викласти обсмажену картоплю.
Зверху печінку з грибами. Залити все рідиною.
Поставити у духовку, розігріту, до 200 градусів.
Запікати хвилин 20-25. При подачі посипати нарізаною зеленню.
www.recepti.biz.uaконсервация овощей
Французская кухня рецептыСамый вкусный рецепты Французской кухни
Быстрые торты без выпечки из печеньяПоставки тортов, хлеба, выпечки и др. Торты и пирожные на заказ
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter