Картопля з печерицями в потрійній заливці
- Картопля 6 шт.
- Печериці 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Масло вершкове 50 г
- Сіль
- Приправа
У глибоку сковороду або сотейник наливаємо олію.
На дно укладаємо ріпчасту цибулю, порізану кубиком.
Далі тонкі пластинки картоплі укладаємо внахлест по колу, присипаючи кожен шар приправою для картоплі.
Вершкове масло ріжемо тонкими брусками і укладаємо зверху. Підливаємо трохи води і закриваємо кришкою.
Тушкуємо хвилин 15.
Обсмажуємо нашатковані печериці.
Укладаємо на картоплю.
Готуємо заливку. Для цього 4 яйця збиваємо з сіллю.
Якщо яйця дрібні, то використовуємо 5 штук.
Натираємо сир на крупній тертці і відправляємо у збиту яєчну масу.
Додаємо туди ж вершки і збиваємо до однорідної маси.
Солимо.
Готовою сумішшю заливаємо картоплю і гриби. Накриваємо кришкою і доводимо страву до готовності.
http://recepti.biz.uaПраздничная компания
Тыква Горлянка бронза - пирог из тыквы. Вкуснейший пирог из тыквы.
Рецепт салата шуба фото. Рецепты с фото салатов.
Рецепт приготовления мяса дикого кабанаРецепты и советы
Яблочный штрудель от юлии высоцкойяблочный штрудель
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter