Картопля з опеньками
- Картопля 1 кг
- Гриби (опеньки) 500 г
- Вершки (33%) 300 мл
- Молоко 250 мл
- Сир твeрдий (Російський) 200 г
- Часник 2 зуб.
- Цибуля зелена
- Перець чeрний
- Сіль
- Базилік (сухий)
- Горіх мускатний мелений
- Масло вершкове 50 г
Картоплю очистити, нарізати тонкими скибочками.
Гриби обсмажити на вершковому маслі.
Форму для запікання змастити вершковим маслом, укласти картоплю в один шар на дно, щоб скибочки заходили одна на одну, зверху розкласти частину грибів.
Посипати тертим сиром, чергувати шари, доки форма не заповниться.
Вершки змішати із молоком, товченим часником, перцем, мускатним горіхом, посолити.
Залити вершково-молочною сумішшю.
Посипати сиром.
Накрити форму кришкою або фольгою і поставити в розігріту духовку при температурі 90-100°С тушкуватися на 2 години.
Після закінчення часу зняти фольгу, додати температуру до 180°С і запікати до красивої рум'яної скоринки.
Дати настоятися протягом 20 хв під закритою кришкою.
Подавати можна в горщиках.
Оформити стрілками зеленої цибулі.
www.recepti.biz.ua кулинария рецепты мясных салатов
Рецепт суп гуляшИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Купить капусту: посуда для квашения капусты. Купить капусту, цены.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter