Картопля з начинкою
- Картопля - 6 шт
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Петрушкa (за смаком)
- Шинка - 150 г
- Масло вершкове - 1 ст. л.
- Сіль (за смаком)
- Перець чорний (мелений, за смаком)
- Перець чилі (мелений, за смаком)
- Сир твeрдий (тертий) - 50 г
- Мукa пшенична - 1 ст. л.
- Яйце куряче - 1 шт
- Цибуля зелeна (за смаком)
Картоплю помити і відварити в шкірці.
Петрушку і зелений лук нарубати. Цибулю і шинку нарізати кубиками й обсмажити на вершковому маслі. .
Картоплю очистити. .
Обсмажену шинку і цибулю змішати з петрушкою, зеленою цибулею і сиром.
Картоплю розрізати навпіл, видалити м´якоть і нарізати її кубиками. .
Змішуємо картоплю з шинкою і сиром. .
Все акуратно перемішуємо, солимо і перчимо до смаку.
Наповнюємо половинки картоплі отриманим фаршем, з´єднуємо половинки, обвалюємо їх в борошні, яйці, і знову в муці. Обсмажуємо у фритюрі до золотистого кольору. .
Отримуємо ніжну картоплю в хрусткій паніровці.
Смачного!.
Рецепты праздничных тортов: торт на день народження. Торт на день рождения.
Рецепт салата белочка с фотоКулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter