Картопля з м'ясом, запечена під скоринкою сиру в духовці
- Картопля 2 кг
- М´ясо 500 г
- Морква 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 5 зуб.
- Кріп 150 г
- Петрушка 150 г
- Сир твердий 300 г
У глибокий лист налити олію, так щоб не було не змащених ділянок, але не варто і переливати. На деко укласти шар м'яса (нарізаний маленькими шматочками) або шар фаршу. М'ясо або фарш на 5-10 хвилин замочити у невеликій кількості соєвого соусу. Наступний шар - це суміш заздалегідь заготовлених овочів, а саме: морква терта на крупній тертці, дрібно нарізані цибуля, петрушка, кріп. У нарізані овочі додати трохи майонезу, сіль, перемішати й на лист. Третій шар зробити із суміші: картопля, нарізана тонкими скибочками або кружечками, подрібнений часник, майонез, сіль. Можна додати приправи. Укласти на деко і поставити в духовку. Якщо картоплю не змащувати майонезом, то в духовці вона підсихає і верхня частина не буде соковитою.
Готувати у духовці приблизно 40-50 хв, в залежності від температури. Орієнтуватися можна по запаху, а також по виду картоплі. Хвилин за 10-15 до готовності дістати деко і посипати страву тертим сиром і в духовку.
Простые рецепты - рецепты праздничных блюд с фотографиями. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепт салата вкуснятина.
http://recepti.biz.uaУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Рецепт пирог со шпинатом recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter