Картопля з курячими стегенцями та зеленою квасолею
676
інгредієнти:
- Квасоля стручкова 300 г
- Стегно куряче 4 шт.
- Картопля 700 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідор консервований 5 шт.
- Часник 2 зуб.
Картоплю почистити і порізати кубиками, квасолю на шматочки довжиною 3-4 см.
Цибулю порізати і обсмажити з курячими стегенцями.
Курку залити окропом і додати картоплю із квасолею. Посолити і поперчити.
Консервовані помідори очистити від шкірки і подрібнити.
Хвилин за 10 до готовності додати помідори, базилік і часник.
Покласти лавровий лист хвилини за 2 до готовності.
Кінзу додати при подачі на стіл.
Готовим со вкусом - выпечка домашнего хлеба рецепты.
Приготовь заварные пирожные дома - рецепты пошагово с фото.
Рецепты на праздничный стол - рецепты с филе курицы с фото. Как приготовить летний салат.
Особенности Польской кухни. Польская национальная кухня.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі