Картопля з куркою і грибами
783
інгредієнти:
- Картопля 1.5 кг
- Гриби (печериці) 300 г
- Філе куряче 200 г
- Майонез 100 г
- Сіль
- Олія соняшникова
- Масло вершкове 30 г
Гриби помити і нарізати кубиками. На сковороду налити соняшникової олії і висипати гриби. Смажити 5-10 хв, помішуючи. У кінці додати вершкового масла.
Картоплю почистити і нарізати кубиками. Скласти у каструлю або сковороду.
Куряче філе нарізати і скласти у каструлю.
Додати гриби. Перемішати.
Залити водою так, щоб злегка покрила картоплю. Посолити. Поставити на вогонь.
Тушкувати 20-25 хвилин (до готовності картоплі).
Залити майонезом і тушкувати ще 5 хв.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі