Картопля з грибами "у рукаві"
- Цибуля ріпчаста
- Часник
- Морква
- Опеньки
- Картопля
- Олія соняшникова
- Майонез
- Спеції (для картоплі)
- Приправа (для грибів)
Цибулю порізати кільцями, часник дрібно порубати, моркву натерти на крупній тертці, гриби порізати.
Обсмажити цибулю до золотистого кольору, потім додати моркву і часник.
Додати гриби у сковорідку, обсмажити протягом 5-7 хвилин і залити заздалегідь підготовленою сметанно-майонезною сумішшю.
Картоплю очистити від шкірки і порізати кубиками.
Потім приготувати рукав і нитки.
На змащене олією деко встановити рукав, попередньо зав'язаний з одного боку нитками.
Картоплю і обсмажені гриби змішати, додати сіль та спеції за смаком.
Викласти отриману суміш в підготовлений рукав і зав'язати нитками відкритий край.
Укласти отриманий пакунок на деко.
Запікати в духовці при температурі 180 градусів протягом 50-60 хвилин. Час приготування і температура нагріву індивідуальні і можуть залежати від духовки.
Подавати приготовлену картоплю можна із зеленню.
www.recepti.biz.ua рецепт супа гуляш
Готовим со вкусом - как приготовить пирог из тыквы. Торт В Мультиварке Рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter