Картопля з грибами та перцем
835
інгредієнти:
- Печериці 0.5 кг
- Цибуля 2 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Картопля (велика) 5 шт.
- Олія рослинна
- Сіль
Печериці помити, нарізати і залити на 10 хвилин окропом. Картоплю нарізати довільно, розігріти сковорідку, викласти (олії не дуже багато).
Цибулю і перець нарізати соломкою, пасерувати на невеликому вогні, доки перець не стане м'яким, а цибуля золотистою, майже прозорою (але не покриється скоринкою).
Гриби злити, викласти у сковорідку з перцем і цибулею, посолити, обсмажити. Картоплю періодично помішувати, посолити.
Вміст двох сковорідок перемішати. Подавати із салатом з моркви і зеленої квасолі (корейським).
Салат с жареными грибамиКлассические и оригинальные рецепты салатов с пошаговыми фото
Рецепты выпечки на любой вкус: торты без выпечки. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.
ТутИзготовим мебель для кухни на собственном производстве
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі