Картопля з грибами по-міському
663
інгредієнти:
- Картопля 8 шт.
- Гриби печериці 700 г
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Олія рослинна
- Коріандр 1 ч.л.
- Лавровий лист 4 шт.
- Корінь петрушки 2 ч.л.
- Карі 1 ч.л.
- Перець чорний горошком 6 шт.
- Сіль
Обсмажити на олії порізану цибулю і морквину, порізану кружечками.
Додати порізані гриби. Посолити. Перемішати. Обсмажити хвилин 10.
У велику каструлю на дно налити олію, викласти порізану кубиками картоплю. Додати лавровий лист, перець, коріандр, корінь петрушки і карі. Перемішати і тушкувати під кришкою, періодично помішуючи хвилин 5-10.
Додати гриби до картоплі. Перемішти. Тушкувати хвилин 15-20, помішуючи, до готовності.
Рецепты тортов: рецепты украшения для тортов. Украшение тортов.
Поможем выйти замуж в Германию: рецепт кофе гляссе. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Кулинарные рецепты от Tramontina - праздничные рецепты новогодние рецепты.
ЗдесьРецепты пирогов на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі