Картопля з грибами "Ароматна"
- Картопля 1 кг
- Гриби 300 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець
- Зелень
- Петрушка
- Кріп
Картоплю нарізати кружечками завтовшки 0,5 см. Печериці нарізати тонкими пластинками, скласти в посуд, залити окропом і накрити кришкою. Цибулю нарізати півкільцями - відкласти. Часник нарізати кружечками. Олію розігріти у великій сковороді, покласти туди часник, трохи його обсмажити. Прибрати часник зі сковороди і обсмажити картоплю до напівготовності. Обсмажити невеликими порціями. Викласти картоплю на деко, посолити і поперчити.
Гриби викласти поверх картоплі, посипати цибулею і залити рідиною від грибів (рідини повинно бути досить, але не дуже багато, вона повинна покривати картоплю не повністю). Поставити в духовку, розігріту до 180 градусів і довести до повної готовності. При подачі посипати рясно зеленню.
Колбаса домашняя без кишокКолбасы, ветчина, сосиски, мясные деликатесы. О домашних колбасах
Салат из фасоли с копченой Курицей. Салат из Курицы сгрибами.
Рецепт кофейного кексаСтатьи о кофе, рецепты приготовления. Сеть кофеен
Рецепт закуски рафаэллоКулинарные рецепты
www.recepti.biz.ua рецепты блюд для праздничного ужина
Лучшая помповая кофеварка эспрессо. Эспрессо горчит пенка.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter