Картопля з грибами
- Картопля 5 шт.
- Печериці 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Розмарин (гілочка) 1 шт.
- Майоран
- Рослинна олія
- Кунжут 1 ст.л.
- Сіль, перець
- Зелень (кріп і петрушка) 1 пуч.
- Паприка солодка 1 ч.л.
Відварити картоплю в підсоленій воді. Розім'яти, додавши трохи рідини в якій варилася картопля, і трохи олії.
Додати дрібно нарізану зелень.
На рослинній олії обсмажити цибулю, нарізану соломкою і дрібно нарізаний часник.
Додати печериці, нарізані соломкою.
Сіль, перець - за смаком. Додати трохи майорану і гілочку розмарину.
Картопляне пюре покласти в кондитерський шприц і висадити на змащений олією лист.
Серединки заповнити грибами.
Посипати зверху паприкою та кунжутом. Запікати в розігрітій до 180 градусів духовці, до рум'яного кольору (хвилин 20).
Подавати, прикрасивши оливками, помідором черрі, петрушкою і посипавши кунжутом.
Кулинарный сайт рецепты с фото www.recepti.biz.ua
http://recepti.biz.ua Новые рецепты с фото: Пирог Песочный с яблоками
Мультиварки для выпечки: праздничные салаты на новый год.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter