Картопля з дрібними кальмарами і шафраном
636
інгредієнти:
- Картопля 8 шт.
- Кальмар 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Олія рослинна 100 мл
- Вино біле 100 мл
- Шафран 1 ч.л.
- Паприка солодка 1 ч.л.
Дрібні кальмари очистити: видалити щупальця і жорстку пластинку, яка зберігає форму кальмара
Картоплю відварити у мундирі. Очистити і нарізати кружечками у керамічну посудину.
Цибулю обсмажити до готовності.
Підготовлених кальмарів з’єднати з цибулею і смажити 2-3 хвилини. Посипати шафраном. Долити вино. Прогріти і розкласти разом із рідиною по мисочках із картоплею.
Подавати теплим, посипавши зеленню та червоним меленим перцем.
www.recepti.biz.ua искусство приготовления канапе
Эспрессо кофе этоэспрессо
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі