Картопля з баклажанами
- Картопля 1 кг
- Баклажан 3 шт.
- Помідор 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник
- Зелень
- Приправа
- Олія рослинна
- Сіль
Баклажани очистити від шкірки, нарізати кубиками (розмір приблизно 1х1 см, можна більше). Цибулю дрібно нарізати. Помідори обшпарити кип'ятком, очистити від шкірки і теж нарізати кубиками. Картоплю очистити і нарізати шматочками. У глибоку сковороду або казан налити олію, розігріти і викласти баклажани. Постійно помішуючи, довести до золотистого кольору. Додати цибулю, обсмажити теж до золотистого кольору. Додати помідори, сіль, перець і тушкувати приблизно 5 хвилин. Додати до овочів картоплю, залити водою, довести до кипіння, посолити і поперчити, можна додати будь-які приправи (кріп, петрушка, базилік, орегано, естрагон). Тушкувати до готовності картоплі. У кінці додати подрібнений часник. При подачі прикрасити зеленню.
Кулинарные рецепты с фотографиямиКулинарная энциклопедия. Рецепты и советы
Рецепты торт медовик. Рецепт торт медовик мишка.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter