Картопля "Вкусняшка"
- Картопля (більше середньої) - 8 шт
- Бекон (нарізка) - 200 г
- Молоко - 1 скл.
- Вершки - 150-200 мл
- Борошно - 1 ст. л.
- Масло вершкове - 2 ст. л.
- Приправa
- Зелень
Hеочищену картоплю відварити в солоній воді, трохи остудити, почистити і кожну картоплину загорнути в один або два шматочки бекону.
Поставити в духовку на 10 хвилин.
Поки картопелька в духовці, готуємо соус - на сковороді розтоплюємо масло, підсипаємо борошно, поступово вливаємо молоко, весь час помішуючи, щоб уникнути утворення грудочок, дати закипіти, проварити хвилинку і зняти з вогню.
Додаємо вершки і приправу або сіль з перцем.
Bиливаемо соус на картоплю і посипаємо зеленню.
Cтавимо в духовку ще хвилин на 15 і можна пригощатися. Картопелька просто смакота!.
Пригощайтеся!.
Рецепты выпечки на любой вкус - рождественские выпечки. Любишь сладости? Помни о фигуре.
Рецепты пасхи творожнойРецепты и советы. Кулинарные рецепты
www.recepti.biz.ua рецепт из языка салат
Способ приготовления узбетский плов. Рецепт приготовления узбекского плова.
Постные шоколадно-вишневые кексы - кофейный кекс рецепт. Поможем выйти замуж в Германию.
Кулинарные рецепты - сайт кулинарный. Вкусные салаты и очень нежные.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter