Картопля в кунжуті і соусі
- Картопля 8 шт.
- Кунжут 0.5 скл.
- Томатний соус 2 ст.л.
- Олія рослинна
- Петрушка
- Сіль
Картоплю очистити. Сковорідку розігріти, налити олію, розігріти. Картоплю нарізати тонкими скибочками на сковорідку. Як низ підсмажиться, перемішати. Залишити доки наступний низ не підсмажиться. Посипати кунжутом. Додати петрушку. Перемішати. Картопля має повністю покритися скоринкою. Вогонь трохи зменшити. Соус розвести окропом, небагато, щоб маса була густувата, а не рідка. Поливати картоплю по 1 ст. л. соусу і смажити, доки соус не вбереться. Повторити. Посолити. Смажити картоплю до готовності. Кришкою не накривати. Можна картоплю нарізати брусками близько 1,5 см. Тоді готуватися буде довше.
Салат с сердцем и горошком рецептВкусные и полезные салаты для стройной фигуры. Блюда от диетолога. Читайте
Домашний майонез. Рыба с овощами, запеченная в майонезе.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter