Картопля в клярі з грибним соусом
- Картопля 6 шт.
- Олія рослинна
- Гірчиця
- Борошно пшеничне 1.5 скл.
- Вода 2 скл.
- Гриби свіжі 300 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сіль
Приготувати тісто (борошно (1 скл.), вода, рослинна олія, сіль) і залишити його на 30 хвилин.
Соус: відварити гриби, дрібно нарізану цибулю підсмажити на олії, додати нарізані гриби і обсмажувати ще кілька хвилин. Борошно (4 ст. л.) підсушити до золотистого кольору і розвести 2 склянками грибного бульйону, з'єднати з цибулею і грибами, посолити і проварити при слабкому кипінні 15 хвилин.
Картоплю відварити й остудити. Очистити, нарізати скибочками, змастити гірчицею і посолити. Занурити скибочки картоплі в тісто і обсмажити в олії до золотистого кольору. Картоплю подавати з соусом.
Всегда круглосуточно. Мечта: торт вышиванка рецепт.
Арахисовое масло фото рецептКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепты блюд из рыбы для детей от годаКулинарные рецепты. Рецепты всевозможных диет
Кулинарные рецепты от Tramontina: салати з мясом. Рецепты Приготовления.
Рецепты вкусных салатов на зиму из баклажановВкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты
Легкие блюдаМеждународная ассоциация легкой атлетики
Маковый торт с заварным кремомТорты и пирожные на заказ
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter