Картопля в горщику
- Свинина 400 г
- Печериці 250 г
- Картопля 7 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Помідор 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Зелень
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
- Вода
- Олія рослинна
Свинину, картоплю і помідори порізати кубиками, цибулю - півкільцями.
На рослинній олії обсмажити (окремо) м'ясо, гриби, цибулю, помідори.
У горщики скласти картоплю, м'ясо, гриби, цибулю, помідори, часник (цілі зубчики), зелень. Посолити, поперчити, додати води (до половини горщика) і поставити в духовку. Тушкувати при температурі 180-190 градусів до готовності картоплі 40-45 хвилин.
Подавати в горщиках на тарілці.
Салаты мясные с майонезом www.recepti.biz.ua
Сайт элеатронной кулинарной книги. Кулинарные страсти сайт.
Мультиварки для выпечки: новогодние блюда рецепты с фото. Блюда с рецептами.
Эксклюзивные торты на заказ: новые рецепты тортов с фото. Рецепты для пароварки, вкусно.
Рецепт: Борщ: украинская кухня. Открой свой интернет-магазин.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter