Картопля в горщиках
- Картопля 10 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Масло вершкове 200 г
- Гриби 200 г
- Петрушка
- Сир твердий 100 г
- Майонез 200 г
- Вода
- Сіль
- Часник
Картоплю очистити, помити й обсмажити на вершковому маслі до напівготовності. Те ж саме з цибулею і грибами, гриби можна попередньо відварити. Стінки горщика змастити вершковим маслом. Викласти невелику кількість картоплі. Зверху посипати тертим сиром. Потім гриби з цибулею. Знову трохи присипати сиром. Знову картопля і так, доки не закінчаться інгредієнти. Зверху присипати дрібно нарізаним часником. Майонез розмішати з водою до рідкої консистенції (на 200 грам майонезу склянку води), цією сумішшю залити страву і поставити в холодну духовку. Готувати при температурі 200 градусів 20-25 хвилин.
При подачі посипати зеленню.
Новогодние блюда рецепты приготовлния recepti.biz.ua
Кулинарные рецепт пиццы с картинкой. Пицца в картинках.
Салаты из рыбы и морепродуктов рецептыРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter