Картопля в горщиках
- Картопля 2 шт.
- Фарш м´ясний
- Морква (велика) 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 5 шт.
- Часник 6 зуб.
- Лавровий лист 4 шт.
- Вода (м´ясний бульйон) 1 л
- Кубик бульйонний 2 шт.
- Зелень
- Олія рослинна
Картоплю помити, очистити.
Морквину натерти на крупній тертці, цибулю нарізати великими кубиками і обсмажити все на олії до золотистого кольору.
Насамперед, у горщечки відправити картоплю.
Потім, з фаршу зробити невеликі кульки і відправити до картоплі.
Зверху прикрити смаженими овочами і лавровим листком.
Заливка-бульйон. У літровій банці змішати сіль, бульйонні кубики і часник (натертий на дрібній тертці).
Залити все теплою водою і гарно перемішати до повного розчинення солі і бульйонних кубиків. Додати зелень.
Залити бульйоном горщики і відправити їх у розігріту до 180-200 градусів у духовку на 3 години.
Пицца начинка рецепт в домашних условияхПредложения услуг по доставке пиццы в американском стиле
Все про изготовление сыра на дому - как приготовить сыр фета в домашних условиях.
Доставка готовой еды на неделю: печень рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
recepti.biz Кулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты из редькиРецепты и советы
Рецепты для мультиварки, вкусно - салат с свежими шампиньонами.
Сайты с кулинарными рецептами. Кулинарный сайты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter