Картопля у сорочці
651
інгредієнти:
- Картопля (велика) 2 кг
- Кукурудза (консервована) 1 бан.
- Тунець (у власному соку) 2 бан.
- Сир твердий 100 г
- Майонез 4 ст.л.
- Перець чорний 0.25 ч.л.
- Сіль 0.25 ч.л.
Ретельно помиту картоплю запікаємо в духовці на великому вогні з двох сторін до повної готовності.
Розрізаємо печену картоплю навпіл, і ложкою виймаємо серцевину. Кукурудзу і тунець змішуємо з картоплею, сік не використовуємо.
Перчимо, солимо, додаємо майонез і половину тертого сиру.
Наповнюємо картопляні сорочки.
Посипаємо залишками сиру і знову в духовку або гриль на 20 хвилин для утворення рум'яної скоринки.
Простые рецепты вкусных блюд: французская кухня рецепты. Открой свой интернет-магазин.
Рецепт салата мимозы. Салат мимоза сыра.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі