Картопля у горщику
- Картопля (велика) 8 шт.
- Грудка куряча 350 г
- Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Сіль
- Приправа (Любисток) 1 шт.
- Перець
Картоплю очистити. На один горщик йде одна картоплина.
Грудку, моркву, цибулю нарізати на шматочки не дуже крупно.
Обсмажити грудку на сковороді. Додати цибулю і моркву.
Обсмажити все разом до готовності цибулі та моркви.
У підготовлені горщики викласти картоплю, порізану кубиками.
Потім обсмажену грудку, цибулю, моркву.
Додати приправу.
Залити водою або бульйоном так, щоб покрило все, що в горщику.
У кожен горщик додати приблизно 1/2 ч. л. солі.
Накрити кришками і поставити в духовку. Готувати при максимальній температурі духовки, приблизно 45 хв.
ЗдесьСоздание, упаковка и доставка букетов из шоколадных конфет
Топперы для тортов: торт дитячий на день народження. Купить кондитерку.
Холодные закуски рецептыКак приготовить вкусный шашлык? Рецепты, фото, инструкции на сайте
www.recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт салата из лапши и морепродуктовИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter