Картопля у беконовій пелюшці
752
інгредієнти:
- Картопля 5 шт.
- Бекон (смужки) 10 шт.
- Сіль
Духовку нагріти до 220 градусах.
Картоплю в шкірці добре промити, поскобити щіткою, розрізати навпіл і посипати сіллю (можна і травами). Залишити на 10 хвилин.
Деко застелити фольгою.
Половинки картоплі обгорнути скибочками бекону і розкласти на деко.
Запікати до сильного зарум'янювання бекону.
Рецепты В Мультиварке Рецепты: рецепты пошаговые с фото. Готовим со вкусом.
Рецепты салатов с каперсамиРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі