Картопля тушкована з нудлями по-українськи
- Свинина 500 г
- Картопля 1 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Кефір 0.5 скл.
- Борошно 250 г
- Яйце 1 шт.
- Сода 0.25 ч.л.
- Оцет
- Спеції (сіль, перець чорний, кмин, червоний і білий перець, базилік, майоран)
Поставити казанок на вогонь і налити олію, цибулю нарізати півкільцями і в казанок, смажити до злегка золотистого кольору.
М'ясо нарізати на шматочки, додати до цибулі, посолити і поперчити, додати усі спеції і обсмажити м'ясо до рум'яної скоринки. Додати півсклянки води і тушкувати під кришкою 5 хвилин.
Картоплю очистити і нарізати на квадратики, додати до м'яса та цибулі. Додати ще води, так, щоб вода трохи покривала картоплю. Зменшити вогонь і накрити кришкою.
Замісити тісто для нудлей. Півсклянки кефіру змішати з яйцем, трохи перемішати і додати соду погашену оцтом, вимішати і додати борошна трохи більше склянки, тісто не повинне бути крутим і повинно трохи липнути до рук. Згорнути у ковбаску, нарізати на шматочки і сформувати маленькі "гудзички". Накрити серветкою на 3-5 хвилин.
Викласти нудлі зверху на картоплю і щільно накрити кришкою, поставити у духовку на 40 хвилин при температурі 200-230 градусів.
Дістати з духовки і дати настоятися півгодини, прикрасити зеленню і овочами. Подавати зі сметаною.
Сенсационный Термомикс ТМ5: салат с сердцем и горошком. Рецепт Бисквита В Мультиварке.
Оригинальные Кремы - крем для торта из йогурта. Закваска VIVO для йогурта.
Индейка рецепт РождествоКулинарные рецепты. Праздничные подборки рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter