Картопля тушкована з квасолею
2407
інгредієнти:
- М´ясо 400 г
- Квасоля стручкова 400 г
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Картопля 500 г
- Вода 1 л
- Сіль
- Чабер садовий 1 ч.л.
- Лавровий лист 1 шт.
- Перець горошком 2 шт.
М'ясо нарізати.
Моркву натерти на тертці, цибулю нарізати півкільцями, перець смужками.
Квасолю помити, відрізати хвостики і розрізати навпіл.
М'ясо обсмажити, додати овочі, тушкувати 5 хвилин.
Додати квасолю.
Потім картоплю.
Додати лавровий лист, сіль, перець, чабер садовий, перемішати, закрити кришкою і тушкувати до готовності.
Рецепт салата курица в перьяхРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Простой рецепт приготовления плова с мясом. Плов с морепродуктами рецепт приготовления.
Осетинские пироги на заказ - салат з креветками з фото.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі