Картопля тушкована з квасолею
	
					2551				
		
		
				
				
				
				
		
			
				
					
			
			
			
			
	
				 
			
		
				
					
				
			
				
				
		
	
	
			інгредієнти:
- М´ясо 400 г
 - Квасоля стручкова 400 г
 - Морква 2 шт.
 - Цибуля ріпчаста 1 шт.
 - Перець болгарський 1 шт.
 - Картопля 500 г
 - Вода 1 л
 - Сіль
 - Чабер садовий 1 ч.л.
 - Лавровий лист 1 шт.
 - Перець горошком 2 шт.
 
 М'ясо нарізати.
 Моркву натерти на тертці, цибулю нарізати півкільцями, перець смужками.
 Квасолю помити, відрізати хвостики і розрізати навпіл.
 М'ясо обсмажити, додати овочі, тушкувати 5 хвилин.
 Додати квасолю.
 Потім картоплю.
 Додати лавровий лист, сіль, перець, чабер садовий, перемішати, закрити кришкою і тушкувати до готовності.
![]()
Рецепт салата курица в перьяхРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Простой рецепт приготовления плова с мясом. Плов с морепродуктами рецепт приготовления.
Осетинские пироги на заказ - салат з креветками з фото.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
			Показати коментарі