Картопля тушкована з куркою
747
інгредієнти:
- Курка (різні частини) 400 г
- Картопля 8 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Сіль
- Перець чорний
- Приправа (для курки)
- Майонез 3 ст.л.
- Масло вершкове 30 г
- Зелень
- Бульйон (вода)
Картоплю нарізати кубиками. Курку вимити і теж нарізати. Нарізати дрібно цибулю і натерти моркву. Потім цибулю та моркву злегка обсмажити, трохи посоливши. Зверху викласти курку, посолити і всипати приправу. На курку викласти картоплю і злегка посолити зверху.
Зверху покласти 2-3 ст. л. майонезу, шматочок вершкового масла і залити бульйоном або водою, не доходячи до верхнього шару приблизно 2 см. Тушкувати до готовності.
Великий пост 2007 рецепты. Рецепты блюд в петров пост.
Традиционные блюда Украинской кухни. Украинская кухня рестораны Москва.
http://recepti.biz.ua кулинарный сайт итальянской кухни
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі