Картопля, тушкована з грибами та овочами
- Картопля 1 кг
- Овочі (цибуля, морква, перець червоний, горошок зелений) 0.5 кг
- Томатна паста 2 ст.л.
- Гриби 0.5 кг
- Олія рослинна 100 мл
- Спеції (перець, лавровий лист, часник, паприка)
Цибулю, моркву обсмажити на олії.
Додати будь-які овочі (свіжі, заморожені), гриби (сухі замочити), протушкувати, додати томатний соус, залити водою і тушкувати до готовності.
Картоплю почистити, порізати, покласти на змащений олією лоток, зверху збризнути олією, запекти в духовці до готовності.
З'єднати картоплю з овочами і дати закипіти.
Якщо додати більше рідини, можна подавати як першу страву.
Якщо більше картоплі - як гаряче на вечерю.
Танцы-повторялки для детей - рецепты выпечки на рождество. Любишь сладости? Помни о фигуре.
Соус из хрена с майонезом фотоСоусы и приправы на основе сои, информация о составе. Производство соусов
Как приготовить летний салат - рецепт салата вкуснятина. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Готовим со вкусом: кулинария блюда из печени. Кулинарные рецепты на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter