Картопля, тушкована з грибами
- Картопля 10 шт.
- Печериці (свіжі) 400 г
- Морква (велика) 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
Печериці вимити й нарізати великими скибочками.
У каструлю налити олію, викласти туди нашатковану цибулю і терту моркву.
Тушкувати під кришкою хвилин 7.
До моркви додати гриби, влити півсклянки води, перемішати і тушкувати ще хвилин 10.
Картоплю нарізати соломкою і викласти в каструлю з грибами, посолити і поперчити.
Все перемішати і додати води до верху, але так, щоб вона не покривала картоплю.
Тушкувати все під кришкою на повільному вогні 40 хвилин, більше не перемішуючи.
Готову страву прикрасити зеленню.
Как приготовить вкусный шашлык: рецепт суп гуляш. Рецепты супов и бульонов с фото.
Рецепты вкусных первых блюд: рецепты первых блюд с фото. Простые рецепты.
http://recepti.biz.ua Слоеный Рыбный салат
Салат из микса морепродуктов рецептМясных, фруктовых и экзотических салатов
Паштет из печени рецептУзнайте сейчас! Легкое блюдо на любой случай! Читайте рецепт на сайте
Немецкая кухня рецепты с фотоПитомник немецких овчарок. Информация о немецких догах
Новогодние праздничные блюда рецептыРецепты закусок на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter