Картопля тушкована з грибами
- Картопля 1 кг
- Печериці свіжі 400 г
- Цибуля (велика) 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Кетчуп (томатна паста)
- Рослинна олія
- Приправи
- Сіль
Картоплю почистити, помити, нарізати і поставити варити. Зварити до напівготовності, воду злити і каструлю відставити на годину.
Печериці помити, нарізати і обсмажити в невеликій кількості води (хвилин 5).
Додати печериці (разом з грибним бульйоном) до картоплі.
Нарізати цибулю півкільцями, обсмажити на олії до прозорості. Додати натерту на дрібну тертку моркву, обсмажити. Додати нарізаний кубиками помідор, кетчуп і приправи (базилік, естрагон, мускатний горіх). Трохи протушкувати і викласти до картоплі. Ще трохи протушкувати (хвилин 5). Дати картоплі трохи настоятися.
Рецепты приготовления блюд - рождественские блюда рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Картошка В Мультиварке Рецепты - рецепты салатов с языком с фото.
Рецепты варенья и джемов с фото - черничное варенье. Черничная Liqberry.
Как приготовить вкусный шашлык: рецепти блюд з мяса.
Домашний майонез калорийностьПроизводство майонеза, масла
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter