Картопля, тушкована у вершках з овочами
- Картопля 8 шт.
- Броколі 200 г
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Вершки (10 або 11%) 500 мл
- Приправа (мускатний горіх і лавровий лист)
- Олія рослинна
- Сосиска (м´ясо) 6 шт.
- Капуста цвітна 200 г
- Спеції (сіль, перець)
Очистити овочі. Цибулю нарізати кубиками, картоплю теж кубиками, моркву - кружечками. Цвітну капусту і броколі, якщо брати свіжими, то розібрати на суцвіття. Сосиски нарізати кружечками.
Тушкувати цибулю в олії до прозорості, потім влити вершки, довести їх до кипіння, періодично помішуючи.
Як тільки вершки з цибулею закиплять, додати картоплю і моркву, мускатний горіх, лавровий лист і чорний мелений перець, перемішати і накрити кришкою. За необхідності можна додати води. Залишити покипіти хвилин 10.
Потім зняти кришку, додати сосиски, броколі і цвітну капусту, сіль і перемішати. Знову накрити кришкою і тушкувати до готовності ще хвилин 10-15.
recepti.biz.uaРецепты блюд из птицы к празднику! Тысячи оригинальных блюд с фото
Картошка В Мультиварке Рецепты - рецепты с мидиями с фото. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter