Картопля, тушкована із м'ясом та пряними травами "По-домашньому"
 
		
				
				
				
				
		
- Яловичина (гуляш) 400 г
- Картопля 5 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Помідор 3 шт.
- Часник 3 зуб.
- Приправа (Вегета, хмелі-сунелі, для гуляшу)
 Відварити м'ясо, порізане як на гуляш, приблизно хвилин 40.
 Відварити м'ясо, порізане як на гуляш, приблизно хвилин 40.
 Натерти моркву, подрібнити цибулю, помідори.
Натерти моркву, подрібнити цибулю, помідори.
 Додати часник.
 Додати часник.
 
 
Очистити картоплю.
Обсмажити помідори із часником, потім додати моркву і вийняти проварене м'ясо (воду, у якій воно варилося злити).
 Відварити картоплю, порізану на півкільця.
 Відварити картоплю, порізану на півкільця.
 
 
Додати у майже готову картоплю приправи.
 
 
 Додати всю засмажку + м'ясо і тушкувати ще хвилин 15.
 Додати всю засмажку + м'ясо і тушкувати ще хвилин 15. 
Прикрасити або додати кінзу і кріп.
Салат с жареными грибами рецептыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт салата язык. Рецепты салатов на англ. языке.
Рецепт приготовления пиццы в картинках здесь
Рецепты даши малаховойКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Оригинальные салаты из морепродуктовКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Лекарство от холода. Рецепт Юлии ВысоцкойРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Рецепты новогодних закусок здесь
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты салатов с креветками с фотографиями. Салат с креветками.
Рецепты для мультиварки, вкусно - блины с грибами рецепт с фото. Поможем выйти замуж в Германию.
Пирог со шпинатом рецепты с фотоПирог В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

