Картопля "Сканді"
- Картопля (велика) 6 шт.
- Філе оселедця 700 г
- Сметана 3 ст.л.
- Масло вершкове (топлене) 2 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Яйце 1 шт.
Картоплю вимити й відварити в мундирі до напівготовності (приблизно 12 хвилин).
Остудити і очистити.
Зрізати "денця. Чайною ложкою акуратно вийняти середину.
Покласти в глибоке деко, змащене маслом.
Філе оселедця, цибулю і картоплю (залишки) прокрутити через м'ясорубку або в блендері.
Додати яйце і сметану (1 ст. л.). Отриману масу збити міксером.
Наповнити фаршем картоплини.
Зверху залити сметаною.
Запікати в розігрітій духовці (180 градусів) 10-12 хвилин до рум'яної скоринки.
Поставка тортов: как испечь грильяжный торт. Грильяжный торт, недорого! Жми.
Производство и продажа лодок РИБ - риба смажена фото.
Картинки футбольного клуба Спартака здесь
Украшение тортов - украшения для торта из крема. Оригинальные Кремы.
домашний майонез миксером видео
Рецепт маргариты пиццыПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter