Картопля "Сільська" з копченостями
675
інгредієнти:
- Реберця свинні (копчено-варені) 650 г
- Картопля 8 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Зелень 2 пуч.
- Перець чилі червоний 1 шт.
- Часник 4 зуб.
- Сіль за смаком
Реберця нарізати шматочками.
Відварити до готовності (щоб м'ясо легко знімалося з кісточки).
Картоплю нарізати довільно.
Реберця дістати з бульйону і відокремити м'ясо від кісток. Нарізати.
У киплячий бульйон опустити картоплю, а коли закипить, відправити туди ж м'ясо.
Нарізати перець чилі, попередньо звільнивши його від насіння.
Дрібно нарізати зелень (петрушка і кріп).
Подрібнити часник.
Покроково відправити у каструлю.
Подавати з малосольними огірками і пір'ям свіжої цибулі.
Сенсационный Термомикс ТМ5 - салат с сердцем и горошком. Рецепт Бисквита В Мультиварке.
Как приготовить летний салат - праздничные салаты на новый год.
Рецепты с малиной: рецепты пудингов для детей. Деревянные развивающие игрушки.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі