Картопля по-улановськи
- Картопля
- Фарш (м´ясний) 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 6 зуб.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Гриби (печериці) 300 г
- Борошно (крохмаль) 1 ст.л.
- Олія рослинна
Картоплю очистити від шкірки, промити.
Промиту картоплю просвердлити дрелькою, викласти спіральки із картоплі на рушник і дати підсушитися 5-10 хвилин.
М'ясний фарш приготувати як на котлети: перемолоти м'ясо із часником (3 зуб.) і цибулею (1 шт.), посолити, поперчити.
Начинити ним картоплини.
Грибний фарш: у розігрітій олії спасерувати цибулю до золотистого кольору, додати туди порізані на дрібненькі шматочки сирі печериці, обсмажити на середньому вогні до випаровування рідини. Посолити, поперчити. Додати товчений часник, тушкувати ще 2-3 хв, "посолити" борошном, добре перемішати і зняти з вогню. Коли охолоне, начинити картоплю.
У глибоку посудину (або у фритюрницю) налити олію, дати закипіти і обсмажити начинену картоплю і картопляні спіральки до золотистого кольору.
На деко викласти обсмажену картоплю, зверху - тоненькі скибочки помідорів, а на них - сир. Запекти у духовці до розплавлення сиру.
Как приготовить летний салат: легкие блюда. Кулинарные блюда для худеющих.
Как приготовить летний салат: салаты праздничные рецепты с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Как приготовить летний салат - оригинальные салаты из морепродуктов. Рецепты Приготовления.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter