Картопля по-українськи

ДРУГІ СТРАВИ
875 Картопля по-українськи
Фото - Картопля по-українськи
інгредієнти:
  • Картопля 6 шт.
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Сало 100 г
  • Часник 2 зуб.
  • Зелень (петрушка, кріп, цибуля)
  • Спеції (перець білий (чорний) мелений)

Відварити картоплю в мундирі, покласти в холодну воду на 2-3 хвилини, щоб легше чистити і не так гаряче було, очистити, нарізати кубиками, посолити, поперчити. Сало нарізати соломкою, не дуже тонко. Нарізати цибулю соломкою, можна і півкільцями. У розігріту сковороду налити трохи олії, щоб сало не пригоріло, обсмажити, додати цибулю. Смажити до золотистого кольору на середньому вогні, вимкнути засмажку, видавити часник, перемішати і викласти поверх картоплі, не перемішувати. Нарубати дрібно зелень, посипати картоплю.

 

Диета: рецепты для похудения: салат ласточкино гнездо фото. Вкуснейшие рецепты тут.

Рецепты капусты пелюсткиПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте

www.recepti.biz.uaРецепты и советы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter