Картопля по-українськи
889
інгредієнти:
- Картопля 6 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Сало 100 г
- Часник 2 зуб.
- Зелень (петрушка, кріп, цибуля)
- Спеції (перець білий (чорний) мелений)
Відварити картоплю в мундирі, покласти в холодну воду на 2-3 хвилини, щоб легше чистити і не так гаряче було, очистити, нарізати кубиками, посолити, поперчити. Сало нарізати соломкою, не дуже тонко. Нарізати цибулю соломкою, можна і півкільцями. У розігріту сковороду налити трохи олії, щоб сало не пригоріло, обсмажити, додати цибулю. Смажити до золотистого кольору на середньому вогні, вимкнути засмажку, видавити часник, перемішати і викласти поверх картоплі, не перемішувати. Нарубати дрібно зелень, посипати картоплю.
Диета: рецепты для похудения: салат ласточкино гнездо фото. Вкуснейшие рецепты тут.
Рецепты капусты пелюсткиПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
www.recepti.biz.uaРецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі