Картопля по-сибірськи
- М´ясо (свинина або яловичина) 500 г
- Картопля 10 шт.
- Морква 1 шт.
- Спеції
- Борошно 2 скл.
- Яйце куряче 1 шт.
- Сода 0.5 ч.л.
- Сіль
- Вода 0.5 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець
М'ясо яловичини або свинини порізати на невеликі шматочки.
М'ясо обсмажити на олії до золотистого кольору.
Моркву натерти на крупній тертці.
Картоплю порізати кубиками.
У м'ясо викласти моркву і трохи обсмажити. Посолити, поперчити. Усе викласти у глибоку каструлю - це буде перший шар.
Другий шар - картопля. Додати сіль і спеції.
Залити гарячою водою (можна м'ясним бульйоном).
Приготувати тісто.
У миску висипати борошно, додати сіль і соду. Додати воду і замісити круте тісто.
Тісто розкачати у тонкий круглий пласт, цибулю дрібно нарізати або натерти на тертці. Викласти на розкатане тісто. Посолити, поперчити.
Скачати все рулетом.
Рулет порізати невеликими шматочками. Викласти штруделі на картоплю - це буде третій шар. Усе закрити кришкою і залишити на вогні приблизно на 25-30 хвилин до готовності.
Кекси з сиромкекси з сиром
Обеденные Столы и Стулья - страви для святкового столу. Кухонные столы интернет магазин.
ТутПирог В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Мультиварка Philips - рецепти блюд з мяса. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter