Картопля по-селянськи
1080
інгредієнти:
- Картопля 1 кг
- Олія рослинна 4 ст.л.
- Часник (великий) 1 зуб.
- Спеції (для картоплі) 3 ст.л.
Картоплю помити, почистити. Зробити на кожній картоплині кілька надрізів, не прорізаючи до кінця, щоб картопля не розпадалася, а трохи розкрилася у вигляді віяла.
Для часникового соусу: у мисочку покласти дрібно порізану зелень петрушки або кропу, додати подрібнений часник, додати олію, посолити і поперчити за смаком.
Картоплю добре змастити отриманим соусом, намагаючись також промащувати в місцях розрізів і викласти на змащене олією деко. Запікати в духовці до готовності.
Экзотический торт: рецепт торта бисквит с фруктами. Торт с фруктами.
Салат с жареными грибами и кукурузойКлассические и оригинальные рецепты салатов с пошаговыми фото
Рецепты блюд для новогоднего стола. Новогодние рецепты блюда салаты.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі