Картопля по-російськи
- Картопля
- Вершки (або вершкове масло)
- Ікра (червона, але можна з будь-якої)
Картоплю ретельно миємо, обсушуємо й укладаємо на шматочок фольги підходящого розміру.
Картоплю загортаємо повністю у фольгу, укладаємо на лист і ставимо в розігріту до 200 * С духовку на 30 хвилин (у вас можливо буде більше, тому що духовки різні). Готовність перевіряємо ножем.
Витягуємо картоплю. Робимо на кожній картоплині надріз хрест на хрест. Трохи розкриваємо його. Потім перекладаємо картоплю на тарілочку для подачі, кладемо чайну ложку вершків і зверху чайну ложку ікри. (Ікру можна будь-яку, однаково смачно, перевірено!. ) Отримуємо ось таку картоплю без особливих затрат зусиль і часу!. Виглядає на столі дуже ефектно!.
СМАЧНОГО!.
Салат святковий рецепт з фотоПростые рецепты блюд. Кулинарные рецепты на все случаи. Вкусно
Салат з мисливською ковбасоюИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Приготовление плова в стихах. Фотограыии приготовления плова.
Рецепты блюда индийской кухни. Рецепты индийской кухни.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter