Картопля по-мисливськи
	
					2397				
		 
		
				
				
				
				
		
			
				
					
			
			
			
			
	
				 
			 
		
				
					
				
			
				
				
		
	
	
			 
		
				
				
				
				
		
інгредієнти:
- Картопля молода 600 г
- Сіль
- Масло топлене 3 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 150 г
- Печериці 150 г
- Бульйон овочевий 4 ст.л.
- Перець
- Петрушка 2 ст.л.
Картоплю помити, злегка поскоблити ножем тонку шкірку. Бланшувати 1 хвилину в киплячій воді, облити холодною водою, витерти.
На великій сковороді розігріти топлене масло. Кинути туди картоплю і, часто помішуючи, смажити 15 хвилин на середньому вогні.
Молоду цибулю очистити, гриби почистити, помити, витерти і розрізати на четвертинки. Змішати з картоплею і смажити разом з нею деякий час, потім зменшити вогонь, накрити кришкою і готувати ще 15 хвилин, доки картопля не стане м'якою. Час від часу підливати бульйон. Заправити сіллю, перцем, петрушкою.
Рецепты Для Мультиварки: рецепты юлии высоцкой. Кулинарные рецепты с фотографиями.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
			Показати коментарі		
	
