Картопля "по-французьки"

ДРУГІ СТРАВИ
653 Картопля "по-французьки"
Фото - Картопля
інгредієнти:
  • Картопля 10 шт.
  • М´ясо 300 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Майонез 250 г
  • Сир твердий 150 г
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)

Очистити картоплю, помити й нарізати кружечки товщиною 0,5-1 см.

Половину картоплі викласти у глибоку тарілку.

М'ясо нарізати невеликими шматочками і трохи відбити.

Посолити, поперчити і викласти зверху картоплі.

Цибулю очистити і нарізати кільцями.

Посолити, поперчити і викласти зверху м'яса.

Потім покласти картоплю, що залишилася, і залити все майонезом.

Поставити в духовку або мікрохвильовку на 30-40 хв.

Посипати тертим сиром.

ТутСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Танцы-повторялки для детей: праздничный салат на новый год. Праздничные салаты.

Как приготовить вкусный шашлык: рецепт домашний майонез. Рецепты для мультиварки, вкусно.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter