Картопля "по-французьки"
653
інгредієнти:
- Картопля 10 шт.
- М´ясо 300 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Майонез 250 г
- Сир твердий 150 г
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Очистити картоплю, помити й нарізати кружечки товщиною 0,5-1 см.
Половину картоплі викласти у глибоку тарілку.
М'ясо нарізати невеликими шматочками і трохи відбити.
Посолити, поперчити і викласти зверху картоплі.
Цибулю очистити і нарізати кільцями.
Посолити, поперчити і викласти зверху м'яса.
Потім покласти картоплю, що залишилася, і залити все майонезом.
Поставити в духовку або мікрохвильовку на 30-40 хв.
Посипати тертим сиром.
ТутСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Танцы-повторялки для детей: праздничный салат на новый год. Праздничные салаты.
Как приготовить вкусный шашлык: рецепт домашний майонез. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі