Картопля "по-французьки"
- Сир твердий
- Майонез
- Цибуля
- Картопля
- М´ясо
Картоплю почистити, порізати кружечками (не дуже товсто), скласти у миску, посолити, поперчити і додати спеції. Нехай трохи постоїть.
Духовку нагріти до 150-180°С, деко змастити олією (або жиром), викласти картоплю і запекти до напівготовності.
М'ясо приготувати (битки відбити, якщо м'ясо шматком, то порізати на шматочки), трохи посолити і поперчити.
Дістати картоплю, поверх неї викласти м’ясо по всій поверхні, на м'ясо - цибулю, порізану півкільцями.
Зверху змастити майонезом і посипати натертим сиром, так, щоб він покрив всю поверхню картоплі і м'яса.
Поставити у духовку і довести до готовності.
recepti.biz Рецепт Кекса В Мультиварке. Авторские рецепты
http://recepti.biz.uaКлассические и оригинальные рецепты салатов. Читай на
Рецепт торта киевскийРецепты и советы
Рецепт вкусного салата с авокадоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter