Картопля "по-французьки"

ДРУГІ СТРАВИ
630 Картопля "по-французьки"
Фото - Картопля
інгредієнти:
  • Сир твердий
  • Майонез
  • Цибуля
  • Картопля
  • М´ясо

Картоплю почистити, порізати кружечками (не дуже товсто), скласти у миску, посолити, поперчити і додати спеції. Нехай трохи постоїть.

Духовку нагріти до 150-180°С, деко змастити олією (або жиром), викласти картоплю і запекти до напівготовності.

М'ясо приготувати (битки відбити, якщо м'ясо шматком, то порізати на шматочки), трохи посолити і поперчити.

Дістати картоплю, поверх неї викласти м’ясо по всій поверхні, на м'ясо - цибулю, порізану півкільцями.

Зверху змастити майонезом і посипати натертим сиром, так, щоб він покрив всю поверхню картоплі і м'яса.

Поставити у духовку і довести до готовності.


recepti.biz Рецепт Кекса В Мультиварке. Авторские рецепты

http://recepti.biz.uaКлассические и оригинальные рецепты салатов. Читай на

Рецепт торта киевскийРецепты и советы

Рецепт вкусного салата с авокадоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter